Kontaktirajte nas!

+381 60 590 1556 Upit za rezervaciju office@djexpress.rs

DJ za venčanja i svadbe

Venčanja i svadbe su naši, posebno važni i jedinstveni dogadjaji. Upravo iz tog razloga radije odmah angažujte profesionalnog i iskusnog DJ-a i ne pravite rizične i nepotrebne eksperimente. DJ EXPRESS profesionalni DJ, donosi sa sobom mnogo iskustva, pravu muziku, najbolju tehničku opremu, dobro raspoloženje i to čini najlepši dan vašeg života još nezaboravnijim i lepšim.

DJ za venčanja i svadbe – pravi je profesionalac

DJ EXPRESS profesionalni DJ pušta upravo tu muziku koju ste želeli da slušate. Repertoar se sastoji od najnovijih hitova, pa do stare, nezaboravne i izvorne muzike. Klasična muzika je naravno takodje deo repertoara nekoliko naših specijalizovanih DJ-eva. DJ se orjentiše tačno po muzičkim željama koje ste mu napisali u našem formularu i dogovorili u jednom ličnom razgovoru ili susretu.Sobzirom na to, da naš profesionalni DJ ima veliki broj nastupa, a samim tim poseduje i bogato i raznovrsno iskustvo.

Nonstop service – 24 sata

Angažovanjem profesionalnog DJ-a kod DJ EXPRESS-a možete se slobodno opustiti i sa zadovoljstvom uživati u pravom raspoloženju i veselju. Još jedna jako bitna stvar, koja će Vas učiniti zadovoljnim je da u slučaju bolesti angažovanog DJ-a, uvek stoji na raspolaganju adekvatna zamena. To je velika garancija i prednost naše DJ EXPRESS agencije. Mi Vam garantujemo i odgovaramo za savršeni profesionalni DJ service.

Tehnička oprema – vrhunski kvalitet

Mobilnidisko 100DJ EXPRESS radi isključivo sa poznatom i profesionalnom tehničkom DJ opremom. Naši DJ-evi imaju vrhunski kvalitet tona i svetla. Standardna DJ oprema Mobil 100 je dovoljna da ozvuči vrhunskim tonom do 150 osoba i sastoji se od:

 • DJ mikspulta &  CD – plejera
 • jedno pojačalo (1.500 watti)
 • dva zvučnika (400 watti)
 • jedan Funkmikrofon (za govore)
 • dva svetlosna efekta
 • jedan elegantni DJ pult za DJ opremu

DJ počinje jedan sat pred nastup sa montažom DJ opreme.

Ako želite i planirate mnogo veće venčanje i svadbu napravićemo naravno odgovarajuću ponudu za veću tehničku opremu po vašoj želji.

Dodatne opcije – više zvuka i svetla daje više sjaja

Floorspots

Ako želite da Vaše venčanje i svadba bude u perfektnom svetlosnom ambijentu doživljena, možete dodatno naručiti svetlosne efekte. Momentalno su Floorspots LED u trendu. Floorspots vam pružaju mogućnost osvetljenja prostora u različitim i željenim bojama od poda do plafona, zidova prostorije u kojoj se slavi. Time se postiže jako ugodan ambijent prostora i topla atmosfera.

Procedura – od upita pa do svečanosti

 1. Vi pitate nevezujuće o angažmanu DJ-a
 2. Mi šaljemo E-Mailom nevezujuću ponudu
 3. Vi pravite rezervaciju željenog DJ-a i šaljete nam listu muzičkih želja u istom
 4. dve nedelje pred termin javlja Vam se DJ telefonom
 5. na dan termina dolazi Dj jedan sat pred početak nastupa i počinje tačno u dogovoreno vreme sa nastupom i programom
 6. Vi slavite nezaboravno venčanje i svadbu

DJ Express – u Srbiji agencija broj 1

DJ EXPRESS Srbija je srpska DJ agencija sa korenima i partnerstvom DJ EXPRESS Austria sa sedištem u Beču. Velike prednosti agencije su: Imamo 70 DJ-eva u team-u. Ako jedan DJ na kratko izostane menja ga odmah drugi profesionalni DJ.

Upit za angažovanje profesionalnog DJ-a za venčanja i svadbe

Mi pravimo po vašoj želji individuelnu ponudu profesionalnog DJ-a za venčanja i svadbe u kojoj je i DJ oprema (zvuk i svetlo) Mobil 100  sastavni deo naše usluge.
Pošajlite nam jednostavno nevezujući upit. Mi ćemo Vam se javiti sa ponudom.
Sada pošaljite upit za rezervaciju