Disk džokej ili skraćeno di džej, je pojam koji je danas uopšte gledano, vrlo olako i površno shvaćen. Event tržište je preplavljeno mladim i neiskusnim tkzv “didzejevima” koji u potrazi za zaradom, žele da se oprobaju i na tom polju. Noseći sa sobom od opreme , samo dobro snabdeven USB Stick, iscepane farmerke i stilizovanu frizuru, smatraju da je to dovoljno za dobar nastup.Pri tom, su vrlo “flexibilni” sa svojim honorari ma, ne bi li dobili nastup. Da ne govorimo o tome, da nastupaju bez firme koja ih zastupa i da se honorari dobijaju “na crno”.
Na žalost, na taj način, se samo, I sve više, zapravo degradira pozicija nekoga, ko bi trebalo da sa svim svojim znanjem, iskustvom i dobrim poznavanjem strukture publike, rukovodi atmosferom Vašeg eventa, i maximalno doprinese kvalitetu dogadjaja.
 
DJ Grapelli, kao osnivač Dj express & Co. Srbija, je svakako, samo NE predstavnik takve grupe Dj – jeva.
 
Kao akademski školovan muzičar i violinista, za sobom ima niz godina uspešnog rada u okviru austrijske DJ EXPRESS. At.  Zahvaljujući fantastičnom radu i super recenzijama, na sigurno preko 2000 evenata, širom Austrije I Evrope, dobija pravo na licencu, i otvara predstavništvo Dj express u Beogradu.
 
Sve sa ciljem, da agencija radi na visoko evropskom nivou, sa registrovanom firmom, zaposlenima, gde svi precizno znaju svoje obaveze i dužnosti, perfektnom Dj timom – dostupnim u celoj Srbiji – odabranim prema strogim kriterijumima i raspoloživom visoko kvalitetnom audio opremom.
 
Osim gore navedenog, zahvaljujući svom zapadno evropskom iskustvu, prateći svetski muzički trend, Dj Grapelli je u svoje ponude, uneo i saradnju sa visoko renomiranim muzičarima, kao što su Dinamika music električni duo, trio ili kvartet, Saxofon, električna harfa I mnogi drugi